Scheidsrechter

Diouani, I.

Accommodatie

Onbekend

Op kermiszondag is het goed thuiskomen met een 5-2 overwinning. HBV was verweg de beste ploeg; al in de tweede minuut schoot Jeroen Bardoel op de paal.  Na tien minuten kwam HBV op voorsprong. De spits Jeroen Dirks gaf een steekpassje op Ruud Toonen, die het net wist te vinden: 1-0 voor HBV. Vier minuten later schoot Jimmy van de Elzen in de verre benedenhoek, maar de Toxandria-keeper tikte de bal alsnog het veld in, waar Jeroen Bardoel ter plekke was om de rebound binnen te schieten 2-0. Na ruim twintig minuten spelen gaf Jeroen Bardoel de eer aan Jeroen Dirks, die binnen tikte 3-0. Twee minuten later nam Jimmy van de Elzen de vrije trap heel snel en Jeroen Bardoel legde zijn tweede van de middag erin 4-0. Vijf minuten voor de thee-pauze deed Toxandria nog wat terug. Jeroen Verstegen kopte voor Toxandria binnen 4-1.

In de tweede helft nam HBV duidelijk wat gas terug, maar dat leidde amper tot kansen voor Toxandria, dat vanaf de 35e minuut met 10 man verder moest door een rode kaart voor Van Mil. HBV had met nog grotere cijfers kunnen winnen. In deze wedstrijd schoot Jeroen Bardoel tweemaal op de paal en Jeroen van Sonsbeek schoot eenmaal op de paal en eenmaal rakelings over.  Jeroen Bardoel poeierde in de 68e minuut van grote afstand loepzuiver binnen 5-1. Tegen het eindsignaal bracht  Len Kuipers de stand alsnog op 5-2.