Datum

24 september 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

In Overlangel behaalde HBV in blessuretijd een keurige zege. In het eerste half uur speelde de Beerse ploeg van Robert van Mierlo goed voetbal en kreeg een paar goede kansen. Lars Uppelschoten werkte de prima voorzet van Ralf Reijnders net naast. In de rest van de wedstrijd zakte het spelpeil: slordig voetbal en veel lange ballen. In de tweede helft was OKSV met grote regelmaat de betere ploeg, toonde veel meer inzet en kreeg zelfs een handvol goede kansen om te scoren. Uitstekend keeperswerk van Roy Toonders hield de Beerse ploeg op de been en rond de zestigste minuut redde hij spectaculair met de linkervoet en een paar minuten later haalde hij een schot uit de rechter benedenhoek. In blessuretijd ondernam Jeroen van Sonsbeek een actie, gaf een crosspass op Tommy Kaak, die onmisbaar de bal breed speelde op Jeroen van Sonsbeek, die scoorde 0-1.