Datum

13 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Thuis tegen Siol werd gelijk gespeeld 1-1. In de tweede minuut kreeg Lars Uppelschoten vrije doorgang naar het doel van Siol, Hij passeerde de keeper, maar zijn inzet kwam op de lat. Siol kreeg meerdere kansen, maar ze wisten het Beerse net niet te vinden. In de laatste minuten van de eerste helft redde de keeper van Siol subliem en even later schoot Lars Uppelschoten rakelings voorlangs. In de tweede helft legde het team van Lucien Roeffen matig voetbal op de mat en HBV had meedere overtredingen nodig om Siol te beheersen. Een vrije trap als gevolg van een van die overtredingen werd opgewacht op de vijf-meter-lijn door drie geheel vrij staande Siol-aanvallers, waarvan Willen de Haan onhoudbaar binnenkopte 0-1. Vijf minuten voor het eindsignaal werd invaller Rick Broemeijer op rechts bediend en met een goede actie haalde hij de achterlijn en kon voorzetten. In een kluwen van spelers was het de snelle HBV spits Jeroen Bardoel die de gelijkmaker binnen tikte 1-1. Op naar de volgende bekerronde.