“HBV 3 speelt prima wedstrijd tegen OKSV 2 en wint met 3-1”

“HBV 3 speelt prima wedstrijd tegen OKSV 2 en wint met 3-1”

HBV 3 (zon)

3 - 1

O.K.S.V. 2 (zon)

Assist: Ramon Strik
Rob Emons (kopbal)
55'
82'
...

Competitie

Mannen zondag, 3, 5e klasse 28

Datum

5 oktober 2014 11:00

Scheidsrechter

Heuvel, vd G.

Accommodatie

Onbekend

Op de eerste regenachtige voetbal zondag van het jaar stond er voor HBV 3 een thuiswedstrijd tegen OKSV 2 op het programma. Deze voor ons onbekende tegenstander had vorige week haar eerste overwinning geboekt. In tegenstelling tot vorige week kon HBV 3 vandaag over een ruime selectie beschikken. Met 5 wissels op de bank floot Poemel om 11:00 uur voor de aftrap. 

Vanaf de eerste minuut golfde het spel op en neer en lag het tempo erg hoog. Na zo’n 5 minuten moest HBV 3 een enorme tegenvaller incasseren. Doelman Remy kwam in botsing met een speler van OKSV en moest tot zijn spijt de wedstrijd verlaten. Gelukkig werd Guus bereid gevonden om zijn wedstrijd bij HBV 5 te staken en de handschoenen van Remy over te nemen. Na een paar minuten oponthoud kon de wedstrijd worden hervat en golfde het spel weer op en neer. In het begin van de wedstrijd hadden de gasten van Overlangel het betere van het spel, echte kansen leverde dit echter niet op. HBV 3 kwam vervolgens steeds beter in de wedstrijd en werd steeds gevaarlijker voor het doel van de tegenpartij. Na 30 minuten spelen lukte het Ramon om de mee opgekomen verdediger Patrick te bereiken. Hij twijfelde geen moment en ronde prima af met een lage schuiver in de verre hoek. Deze score betekende ook de 1-0 ruststand in het voordeel van HBV 3.

In een overvol kleedlokaal werd in de rust wat nagekletst over de eerste helft en was er weinig reden tot klagen. Ondertussen hadden Pieter, Paul en Gilles zich klaar gemaakt voor de 2e helft, zij namen de posities van Hein, Ivan en Arno in. 

HBV 3 kwam goed uit de kleedkamer en had het betere van het spel. Dit leidde al snel tot de 2e Beerse treffer. Uit een strakke corner van Bart wist Rob de bal hard tegen de touwen te koppen. Deze treffer gaf de Beerse ploeg voldoende vertrouwen dat er vandaag gewonnen ging worden. De hele wedstrijd werden er al nauwelijks kansen weggegeven en we bleven gevaarlijk met kleine kansen. Na 65 minuten kon dan eindelijk ook Bram zijn debuut maken voor HBV 3, hij kwam als vervanger van Thijs binnen de lijnen. Door blessureleed was hij dit seizoen nog niet in actie gekomen. Helaas was zijn invalbeurt maar van zeer korte duur. Na een prima actie aan de linkerkant van het veld begon zijn blessure toch weer op te spelen en moest hij het veld na 10 minuten al weer verlaten. Acht minuten voor tijd leek het dan toch nog spannend te worden, slordig balverlies aan Beerse zijde leverde de aansluitingstreffer van OKSV 2 op. Vrijwel direct na de tegentreffer stelde de mee opgekomen Patrick, met zijn tweede doelpunt van de middag, de overwinning veilig. Dit keer was het Pieter die met een mooie steekpass Patrick wist te bereiken. Niet veel later floot Poemel voor het eindsignaal van deze sportieve wedstrijd en stond er een 3-1 overwinning op het scorebord. Volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen koploper SES 3 op het programma.

Opstelling HBV 3: Remy/Guus, Arno/Paul, Marcel, Patrick, Ivan/Gilles, Ramon, Thijs/Bram, Rob, Yannick, Hein/Pieter, Bart©

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!