Datum

20 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Werd vorig seizoen nog met 4-0 van DWSH verloren, Bij de start van dit seizoen won HBV met 1-4 in Wilbertoord.  In de vijfde minuut kwam het team van Lucien Roeffen op voorsprong. Mat Nuijen bediende Jeroen Bardoel, die op snelheid de verdediging passeerde en via de binnenkant van de paal raak schoot 0-1. Tegen de veertigste minuut gaf Moos Hendrix een pass op Kevin Kerstens, die keurig de 0-2 aantekende.

Een klein kwartier in de tweede helft scoorde DWSH de aansluitingstreffer. De hoge bal ging over de Beerse verdediging in de Beerse zestien en de Beerse keeper was even niet attent: nummer 9 van DWSH scoorde de 1-2. Vijf minuten later haalde de snelle Mat Nuijen de achterlijn van DWSH, zette voor en Jeroen Bardoel tikte de bal binnen 1-3. Mat Nuijen had kans op zijn eerste HBV-doelpunt, maar hij schoot op de lat. Aan het einde van de wedstrijd werd invaller Ralf Reijnders in de zestien gehaakt en Jeroen Bardoel verzilverde de strafschop feilloos 1-4, De derde van Jeroen op deze middag