Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 17

Ten Holtweg 10
5438NT
GASSEL
tel. 0486-422167

Gassel opende de score al in de derde minuut. Met een snelle aanval over links werd de achterlijn gehaald en heel knap voorgezet. De spits tikte van dichtbij de bal binnen 1-0. Gassel bleef aanvallen en in de negende minuut redde de Beerse keeper Fren ten Haaf heel knap. Na een kwartiertje spelen kwam HBV goed in het spel en een slimme steekpass van Jeroen Bardoel stelde Teun Cuppen in staat met een rush op het Gasselse doel af tegaan en te scoren 1-1. Ruim tien minuten later kwam een hoge lange bal over de Gasselse verdediging en Jeroen Bardoel lobde de bal over de uitgekomen Gasselse keeper 2-1. In de tweede helft waren er handen vol overtredingen van beide ploegen en daardoor een hele rits aan gele kaarten. Beide ploegen slaagden er niet in nog kansen op een doelpunt te creeren. HBV is goed begonnen aan de bekerserie