Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 17

Heuf 3
5437NA
BEERS NB
tel. 0485-314646

Thuis in Beers behaalde HBV een keurige zege op Achates en heeft nu 6 wedstrijdpunten in deze bekerecompetitie en dus de koppositie. Beide ploegen hielden elkaar lange tijd keurig in evenwicht. Pas in de 37e minuut werd het scorebord in werking gezet. Mart Nuyen haalde op snelheid, waarbij hij twee verdedigers passeerde, de achterlijn en zette voor op Jeroen Bardoel, die de 1-0 onberispelijk binnenschoot. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. In de 52e minuut schoot Moos Hendrikx vanaf 40 meter hoog en secuur over de ver voor zijn doel staande keeper en hij scoorde de 2-0.. Achates probeerde met alle middelen de schade alsnog te beperken. Eerst redde de Beerse keeper, Fren ten Haaf,  op en hard schot  dat hij met zijn vingertoppen tot corner verwerkte en tegen de slotminuten ging een schot van de spits van Achates rakelings over de kruising.