Dorpsstraat 15
5472PH
LOOSBROEK
tel. 0413-229644

In de eerste minuut scoorde Teun Cuppen voor HBV zijn hoge voorzet krulde fortuinlijk in de verre bovenhoek 0-1. Ruim twintig minuten verder ging Mart Nuyen met een rush van eigen helft naar het Loosbroekse doel, schoot  hard op de keeper en tikte daarna de rebound keurig binnen 0-2. HBV was een half uur heer en meester, maar daarna ging Loosbroek orde op zaken stellen en boog de achterstand van 2-0 om in een 4-2 voorsprong. HBV was lange tijd uit positie en na een toevalstreffer van Loosbroek 1-2 werd een strafschop toegekend en de stand werd 2-2. De gevaarlijke nummer 9 Jordy was iedereen in de Beerse defensie te snel af en scoorde de 3-2. Tien minuten in de tweede helft was het weer Jordy, die een voorzet op rechts diagonaal binnenpoeierde 4-2. In het laatste kwartier schoot Jimmy van de Elzen hoog over de loosbroekse verdediging, Moos Hendrix nam keurig aan en schoot de bal binnen 4-3.  Ver in blessuretijd  waren het twee Beerse invallers, die voor de gelijkmaker zorgden . Niek van Lanen bediende Roel Thijssen op maat en Roel schoot raak 4-4.