De Smagt 25 A
5425VS
DE MORTEL
tel. 0492-362774

In de eerste helft golfde het spel in een hoog tempo op en neer zonder dat een van beide ploegen echt gevaarlijk kon worden, behalve het schot van Rick Broekmeijer in de vijftiende minuut dat rakelings over de kruising ging en met de thee was de stand nog steeds 0-0.  Het beslissende werk kwam pas in de tweede helft. HBV tapte uit een ander vaatje en het duo Moos Hendrix en Mart nuijen hadden het op hun heupen. Moos pakt bij een verdediger de bal af en bediende Mart Nuijen op maat, die de 0-1 scoort. Een kwartiertje later schiet Mart Nuijen de afgeslagen corner van Moos Hendrikx tussen alle verdedigers door binnen 0-2. Een kwartier voor tijd gaf Jimmy van den Elzen een hoge lange bal en Moos hendrix ging vanaf de middenlijn, sneller dan twee verdedigers van De Mortel, op het doel af en scoorde de 0-3. Drie minuten later ging de corner van Moos Hendrix via een hoofd van een verdediger van De Mortel zomaar binnen 0-4.