Liesmortel 46
5435XJ
SINT AGATHA
tel. 0485-321315

In de derde minuut kwam VCA aan een voorsprong. Een doorgebroken spits pegelde de bal onhoudbaar in de rechterbovenhoek 1-0. Vijf minuten later trok de Beerse ploeg de stand weer gelijk. Jeroen van Sonsbeek schoot op de keeper en de rebound was voor Moos Hendrix 1-1. Nog voor de twintigste minuut had HBV orde op zaken gesteld. Een hoge voorzet van Mart Nuijen werd door Moos Hendrix via de vingertoppen van de keeper en via de binnenkant van de paal binnen gekopt 2-1. De wedstrijd verliep in een hoog tempo en er werden talrijke overtredingen begaan. In de tweede helft verlengde de jonge Kevin Hendriks een voorzet en zijn bal ging tegen het net 1-3. Tegen de zestigste minuut schoot Mart Nuijen diagonaal op doel, de keeper bokste de bal weg en Brian Jans was ter plekke om keurig raak te schieten 1-4. Tien minuten voor het eindsignaal blokte de VCA-keeper een doorgebroken speler en een strafschop was onvermijdelijk. Moos Hendrix benutte feilloos de penalty en scoorde daarmee zijn derde van de middag en zette de eindstand op 1-5.