Meester Schendelerstraat 12
5464RD
VEGHEL
tel. 0413-367251

Dankzij de uitstekende coaching van trainer Lucien Roeffen won het gelegenheidsteam van HBV toch van Mariaheide met 2-1. SCMH ging fel van start en een uitmuntende redding in de zesde minuut van Fren ten Haaf voorkwam een achterstand. Halverwege de eerste helft gaf Mart Nuijen een afgemeten voorzet op Jeroen Bardoel, die de 0-1 aantekende. Voor de pauze kreeg Mariaheide tweemaal in een paar minuten de kans om de stand gelijk te trekken, maar beide vrije schietkansen gingen naast het Beerse doel.  In de tweede helft gaf Jimmy van den Elzen vanaf het middenveld een lange hoge bal op Jeroen van Sonsbeek, die perfekt aannam, een actie ondernam en diagonaal onhoudbaar binnenschoot 0-2. In de 75e minuut schoot de spits van Mariaheide een vrije trap langs de muur in het Beerse doel 1-2. Alle Beerse wissels waren ingezet en de laatste twintig minuten waren super spannend, toch hield de Beerseploeg het hoofd koel tegen een zwaar aanvallend SCMH. De directe concurrenten verloren vandaag en HBV klom naar de zesde plek in het klassement.