Langenboomseweg 7
5451JH
MILL
tel. 0485-452139

HBV was niet opgewassen tegen Juliana.Na een kwartier spelen werd een hoge voorzet bij de tweede paal ingekopt 1-0. In de volgende fase had HBV twee goede kansen. Jeroen Bardoel vond de Millse keeper op zijn weg en even later kopte Jeroen buiten het bereik van de keeper op de lat. Tegen het einde van de eerste helft haalde Gijs van de Besselaar een bal alsnog van de Beerse doellijn.. Aan het begin van de tweede helft werd de Millse spits met een steekbal bediend en hij ging alleen op Fren Ten Haaf af en scoorde de 2-0. Kevin Kerstens zorgde voor de aansluitingstreffer met een kopbal 2-1. Halverwege de tweede helft werd een uitstekende Millse aanval afgerond door de bal voor het doel nog een keer breed te leggen 3-1. Jeroen van Sonsbeek was aan de andere kant van het veld niet gelukkig met zijn prima kopbal die via de paal naast ging. HBV zette met invallers alles op de aanval en moest nog door een afstandschot de 4-1 incasseren.