Ten Holtweg 10
5438NT
GASSEL
tel. 0486-422167

HBV won met 3-0 in Gassel en was de gehele wedstrijd kansrijk op een hele grote overwinning. In de dertiende minuut werd Jeroen Bardoel in de zestien onderuitgehaald en de strafschop van Moos Hendrix werd bekwaam gestopt door de Gasselse keeper. Tien minuten later was Moos Hendrix de keeper voorbij, maar zijn schot werd door de Gasselse laatste man alsnog van de doellijn gehaald. Op slag van rust was Moos wel succesvol, zijn harde schot ging via een been van een verdediger in het doel 1-0. Na vijf minuten na de rust schoot Moos Hendrix van dichtbij de bal in het doel 2-0. De Beerse keeper Fren ten Haaf had een gemakkelijk middagje en hoefde zelfs niet reddend in te grijpen. Tegen het einde van de tweede helft legde Moos Hendrix de bal breed op Kevin Hendriks, die keurig de 3-0 aantekende. HBV klimt met deze overwinning een paar plaatsen in het klassement.