Heuf 3
5437NA
BEERS NB
tel. 0485-314646

HBV speelde een prima wedstrijd tegen Festilent met grote inzet en goed verzorgd voetbal. In de achste minuut belandde een goed schot van Jeroen Bardoel op de keeper. Tegen het rustsignaal schoot Jeroen Bardoel keihard in de linker bovenhoek, maar de uitstekende keeper van festilent wist de bal nog met zijn vingertoppen naast te werken. In de tweede helft had Festilent twee grote kansen, de eerste ging rakelings voor langs en de tweede, een kopbal, belandde op de Beerse doellat. Drie minuten voor het eindsignaal ging de spits van Festilent onhoudbaar vanaf de middenlijn naar het Beerse doel, omspeelde de keeper en schoot in het lege doel 0-1. De koploper bleek toch te sterk.