Heuf 3
5437NA
BEERS NB
tel. 0485-314646

Als je de eerste wedstrijd van het seizoen wint sta je in het linker rijtje en als je met klinkende cijfers wint sta je meteen bovenaan in het klassement. Na ruim een kwartier spelen tikte Jeroen Bardoel de voorzet van Mart Nuijen binnen 1-0. Twee minuten later zette Mart Nuijen zelf de stand op 2-0. In de 31e minuut was het weer Mart Nuijen, die zijn hoge bal via een verdediger in het doel zag gaan 3-0. Vijf minuten later werd Jeroen Bardoel in de zestien onderuitgehaald en Jeroen schoot de strafschop onberispelijk tegen het net 4-0. Nog voor de pauze kon Achates wat terug doen: een lob ging over de uitkomende keeper Fren ten Haaf 4-1. Aan het begin van de tweede helft kopte Mart Nuijen zijn derde van de middag binnen 5-1. Max van Benthum pikte ook nog een doelpunt mee door een rebound binnen te schieten 6-1. Een prima begin van de competitie in de 4e klasse.