Heuf 3
5437NA
BEERS NB
tel. 0485-314646

Werd op het kunstgrasveld van SIOL door HBV nog gewonnen met 2-0, In Beers ging HBV op tweede pinksterdag ten onder met 2-1. De Beerse ploeg was in de eerste helft voortdurend in de aanval en had  het betere spel. Het team van Lucien kwam na een half uur spelen op voorsprong. Mart Nuijen krulde een vrije trap onhoudbaar in de verre bovenhoek 1-0. In de tweede helft zette SIOL orde op zaken. Een doorgebroken spits lobde keurig de bal over de uitkomende keeper, Fren ten Haaf, precies onder de lat 1-1. Acht minuten later tikte Felix Meyer van SIOL de bal van dichtbij in het Beerse doel 1-2.  Noodgedwongen werd het toegestane aantal reserves ingezet en HBV probeerde nog een gelijkspel te halen, maar de verdedigers van Siol gaven geen krimp.