Kloosterstraat 13
5349AB
OSS
tel. 0412-623400

HBV begon uitstekend aan de wedstrijd en de Beerse keeper Fren ten Haaf tikte een harde inzet net onder de lat alsnog over zijn doel. Na een kwartiertje spelen schoot Jeroen Bardoel een rebound tegen het doelnet 0-1. Vijf minuten later schoot Moos Hendrix een vrije trap keurig langs de muur in de uiterste benedenhoek 0-2. Binnen vijf minuten trok Cito de stand weer gelijk. Eerst werd een hoge voorzet van links keurig raak geschoten 1-2 en twee minuten later werd een blunder van de Beerse keeper Fren ten Haaf afgestraft en de spits van Cito tikte de bal in het lege doel 2-2. In de tweede helft gingen beide ploegen gelijk op met kleine kansjes aan beide zijden. In de 80e minuut werd een afstandschot van Cito buiten het bereik van ten Haaf tegen de onderkant van de lat gepegeld en de bal kaatste terug in het Beerse doel 3-2. HBV zakte door deze nederlaag naar de 11e plaats in het klassement.