Monseigneur Suijsstraat 35
5375AE
REEK
tel. 0486-474367

In de vierde minuut kreeg Achilles een strafschop, die feilloos werd benut door de aanvoerder 1-0. Zes minuten later maakte de keeper van Achilles een overtreding en HBV kreeg ook een strafschop, die door Jeroen Bardoel keurig werd binnengeschoten 1-1. In de twintigste minuut schoot de spits van Achilles de bal onder de Beeree keeper door 2-1. Halverwege de eerste helft werd een snelle cobinatie van Achilles afgerond met een doelpunt 3-1. Na een paar minuten in de tweede helft kreeg HBV opnieuw een strafschop voor een overtreding in de zestien en Jeroen Bardoel schoot wederom raak 3-2. HBV was de aanvallende ploeg en Kevin Hendriks legde een voorzet panklaar op het hoofd van Mart Nuijen, die raak kopte 3-3. Een kwartiertje voor het eindsignaal werd een keurige combinatie van Achilles beloond met een doelpunt 4-3.