Datum

6 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Ofschoon Hapsae Boys de betere ploeg was en de meeste kansen had wist het team van Lucien Roeffen met de volle winst terug te keren naar Beers. In het eerste half uur had Hapse Boys regelmatig een veldoverwicht, maar alle schoten op doel gingen rakelings naast of voorlangs. In de 39e minuut strafte Kevin Kerstens een foutje in de Hapse verdediging genadeloos af en mikte op de verre hoek en buiten bereik van de Hapse keeper ging bal in het doel. 0-1.

In de tweede helft hield het Beerse team keurig stand mede door goed keeperswerk en goede coaching van Fren ten Haaf. Lucien Roeffen benutte alle invalspelers en het team werd er niet minder van. Twee minuten voor het eindsignaal had Hapse Boys een grote kans op de gelijkmaker, maar de geheel vrije schietkans belandde in het zijnet. HBV haalde al zes volle punten uit twee bekerwedstrijden.