Clubinfo - HBV Beers

Clubinfo

Clubinfo

 

Sportpark Calbroek
Ons sportpark Calbroek beschikt over twee wedstrijdvelden, een dubbel trainingsveld, zes kleedkamers en twee scheidsrechterslokalen.

De laatste jaren heeft HBV hard gewerkt aan de noodzakelijke uitbreiding en vernieuwing van haar sportpark. Behalve de voortschrijdende tijd zijn een groeiend aantal (jeugd-)leden in combinatie met de komst van o.a. drie meisjesteams hiertoe aanleiding voor geweest. Na een lange, soms frustrerende, weg kon in 2012 dan uiteindelijk de nieuwbouw gerealiseerd worden.


Wat is er allemaal vernieuwd en uitgebreid de afgelopen periode?
Er zijn twee nieuwe kleedkamers, een nieuwe (verwarmde) opslag voor onze materialen en een nieuw scheidsrechterslokaal gebouwd. Ook zijn de bestaande kleedkamers en de kantine flink opgeknapt, is er een nieuwe omheining geplaatst aan de zijde van het parkeerterrein, is de bestrating vernieuwd, de kassa opgeknapt, zijn vlaggenmasten geplaatst en is er een mooie speelplek voor de kleinste jeugd gerealiseerd.

Ook de komende jaren zullen wij stap voor stap verder gaan met het verbeteren van onze accommodatie, zodat wij tot in lengte van jaren over een mooi en up to date sportpark beschikken.


Secretariaat
Katja Burgman
Email: secretaris@hbvbeers.nl
 
Ledenadministratie
F.H.W.M. (Frans) Thijssen
Nieuwstraat 18
5437 BB Beers
Telefoon: 0485-330693
Mobiel: 06-27399202

Email: penningmeester@hbvbeers.nl
 
Websitecommissie
Email: webmaster@hbvbeers.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!