Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 17

Heuf 3
5437NA
BEERS NB
tel. 0485-314646

In Beers verloor HBV tegen de verhouding in van Hapse Boys. In de tweede minuut al kreeg HBV een strafschop vanwege een handsbal in de zestien. Jeroen Bardoel zette meteen het scorebord op 1-0. Er waren nog twee grote kansen voor HBV in de eerste helft, maar de Beerse links buiten wist ze niet te verzilveren. In de eerste minuut van de tweede helft raakte een Beerse verdediger de bal geheel verkeerd en de Hapse spits tikte de bal binnen 1-1. Hapse Boys kwam verder slechts sporadisch in de Beerse zestien dankzij een hard werkend middenveld en een perfekte middenlinie. Aan de andere kant kreeg  HBV meerderee goede uitgespeelde kansen. Brian Jans eenmaal en Lars Uppelschoten tweemaal, maar het lukte niet meer te scoren. Hapse Boys strafte in blessuretijd het enige foutje van de Beerse keeper in deze wedstrijd af en tikte de 1-2 binnen. Het bekeravontuur is voor HBV voorbij.