Heuf 3
5437NA
BEERS NB
tel. 0485-314646

De klinkende overwinning, waar we om gevraagd hadden, kregen we ook. Beide ploegen gingen in een hoog tempo met goed voetbal van start.. Volop kansen aan beide zijden van het veld en het zou nog tot de 41e minuut duren voor er gescoord werd. Keldonk opende de score: een Beerse verdediger miste de bal en Roy van de Heijden van Keldonk was ter plekke om de 0-1 te scoren. HBV was geenszins van slag en een minuut later zette Rick Broekmeijer voor op Jeroen Bardoel, die keurig raak schoot 1-1.
In de t weede minuuut van de tweede helft schoot Mart Nuijen hard op doel en Jeroen Bardoel tikte de rebound binnen 2-1. Negen minuten later liet de Keldonkse keeper een hoge voorzet los en Jeroen Bardoel tikte de derde van deze middag tegen het net 3-1. Na bijna een uur spelen gaf Mart Nuijen een hoge voorzet en de talentvolle Kevin Hendriuks kopte uit een uiterst moeilijke hoek de in de goal 4-1. HBV had het niet moeilijk meer tegen de tien spelers van Keldonk, nadat Johan van Malsen met direct rood van het veld werd gestuurd.