Heuf 3
5437NA
BEERS NB
tel. 0485-314646

In Beers had HBV een gemakkelijke middag tegen FC Uden en de Beerse keeper Fren ten Haaf had niks te doen deze middag. In de eerste minuut verschalkte Jeroen Bardoel de Udense defensie en maakte de 1-0. Nog geen kwartier later schoot Moos Hendriix vanaf dertig meter met een harde pegel de 2-0 op het scorebord. In de 26e minuut werd een Beerse aanvaller gehaakt in de zestien en Jeroen Bardoel schoot de strafschop moeiteloos onder de Udense keeper door. Meteen in de tweede helft was HBV al weer gevaarlijk: Moos Hendrix knalde op de paal en Jeroen van Sonsbeek schoot de rebound op de keeper. Een kwartier voor het eindsignaal legde HBV een nooi stukje voetbal op de mat. Moos Hendrix bediende Jeroen van Sonsbeek, die terugtikte op Moos, die op zijn beurt raak schoot 4-0. zeven minuten voor het eindsignaal haalde Mart Nuyen de achterlijn en gaf voor op Max van Benthum, die keurig binnen tikte 5-0. Vijf minuten later deed Mart Nuyen het zelf; hij schoot vanaf de zestien-meter-lijn onberispelijk diagonaal binnen 6-0