Heuf 3
5437NA
BEERS NB
tel. 0485-314646

In de twaalfde minuut kwam Gassel op voorsprong: een prima voorzet werd op de zestien meterlijn keurig binnengeschoten door Dirk van Spijk 0-1.  Vijf minuten later trok HBV de stand weer gelijk. Don Linders schoot een afgeslagen bal binnen 1-1. En weer vijf minuten later legde Jeroen Bardoel onzelfzuchtig  de bal breed op Kevin Kersatens, die onberispelijk raak schoot 2-1. In het laatste halfuur van de tweede helft kreeg HBV een hand vol kansen, maar geen van de inzetten ging binnen de doelpalen. In de laatste minuten van de wedstrijd gaf invaller Feiko Heurkens een slimme pass op Jeroen Bardoel, die vrije doorgang kreeg naar de Gasselse keeper en hij scoorde de 3-1.