Boekelsedijk 3
5411NW
ZEELAND
tel. 0486-454367

Het gehavende HBV (grote ziekenboeg en twee geroutineerde spitsen in het publiek) was in de eerste helft onverwacht de betere ploeg met twee grote kansen op een doelpunt. Moos Hendrix, ditmaal in de spits geposteerd,  strandde op de keeper en Kevin Hendriks schoot op de buitenkant van de paal. In de tweede helft werd een hoge voorzet van Festilent bij de tweede paal ingetikt door Door Bram Geurts 1-0. Een paar minuten later kopte Lars Uppelschoten de bal van de doellijn. Uitstekend keeperswerk van Fren ten Haaf met tweemaal een prima reddding op een gevaarlijke inzet. Tien minuten voor het eindsignaal schoot de topscorer van Festilent Bram Geurts een bal diagionaal en onhoudbaar binnen 2-0. De Beerse invaller Jibbe van Rijn scoorde de aansluitingstreffer, de bal die terug kwam van de lat werd door Jibbe tegen de touwen geschoten.